Особености на есенното почистване в офиса

Есента е един от най-красивите сезони, но тя носи със себе си и много предизвикателства пред поддържането на чистотата. Повечето дъждовни дни, паднали листа и кал допринасят за по-голямото количество боклук, което внасяме в дома или офиса.

  • Как да подготвим офиса за есенно-зимния сезон?Добре е да използваме все още топлите дни през есента, за да подготвим офиса за настъпващия сезон. Той е свързан и с много валежи, затова е важно да сме почистили прозорците и фасадата на сградата предварително. Изпирането мокетите и мебелите е нещо, на което трябва да обърнем внимание. Сега е моментът да ги почистим в дълбочина от натрупания прах, засъхнали петна и неприятни миризми. Това би променило цялата атмосфера в офиса. Със своите качествени машини и специални препарати, почистващите фирми могат да направят чудеса с нашия офис и той буквално да заблести. Не бива да пренебрегваме също около сградата и шахтите, които биха могли да причинят наводнение, ако не са добре поддържани.
  • Най-важните пространства в сградата, на които да обърнем внимание през есента, са тези с по-голям трафик на хора. Обикновено това са фоайето и асансьорите. Ако те са добре и редовно почиствани, количеството боклук, което се разнася из офиса ще е значително по-малко. Услугата за абонаментно почистване обикновено предлага възможност за хигиенист на място в офиса, който поддържа работната среда чиста през целия ден. Това допринася за високото ниво на хигиена в цялата сграда.

Още съвети, както и част от нашите услуги вижте във видеото:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button