Как да изберем професионална фирма за почистване?

Едно от най-важните решения за поддръжката на офиса е изборът на фирма, която ще го почиства. Добрата визия на работната среда е визитната картичка на бизнеса, затова важно да се доверим на професионалисти. В дългосрочен план това се оказва и по-рентабилното решение, особено, ако се избере абонаментна услуга.

Проучете няколко фирми

Направете подробно проучване на компанията. Не се задоволявайте само със сравняване на ценови оферти, тъй като има редица други важни фактори. Проверете в кои дни и часове работят екипите и дали това съвпада с желаното от вас време за почистване. Дали са гъвкави и могат ли да се съобразят с вашите индивидуални изисквания, би било показателно и за начина им на работа. Не пропускайте да се информирате и за конкретните услуги, които включва почистването, за да не се почувствате неприятно изненадани.

Попитайте за екипа

Важно е да знаете какъв екип ще почиства офиса ви. Поискайте от фирмата информация за служителите ѝ – от колко време работят в сферата и в компанията и каква е практиката им по наемане на кадри. Използват ли служителите ѝ униформи, за да можете лесно да ги разпознавате и имат ли екипите супервайзър, който да отговаря за тях и изпълнението за задачите. Това също са детайли от избора ви, на които да обърнете внимание.

Процесът на почистване

writing to do list

Попитайте какви са точно стъпките, които включва почистването на офиса. Така ще получите представа за машините и оборудването, което се използва и какъв резултат ще бъде постигнат. Сертификатите, които притежават компаниите за професионално почистване ще ви покажат дали покриват стандартите в бранша, колко са опитни и дали предоставят качествени услуги.

Ако имате нужда от доверен и качествен партньор в сферата на фасилити услугите се свържете с нас. Ние ще предложим оптимално решение, спрямо всички ваши изисквания и нужди.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button