С какво помага фасилити мениджмънтът на бизнеса?

Какво е фасилити мениджмънт и имаме ли нужда от него? Вижте следващите редове, за да разберете защо тези услуги стават все по-популярни и с какво помагат на бизнеса.

Фасилити мениджмънтът включва редица различни функции, които са свързани най-общо с поддръжката на определен обект, включително и координиране на работата на трети страни като доставчици и помощен персонал. Често обаче въпреки многото задачи, за които един фасилити мениджър отговаря, наличието на такъв бива пренебрегвано. Това е така, защото собствениците на обекта предпочитат да го управляват сами или не са наясно с многото предимства, които може да им предложи компания, специализирана във фасилити услугите.

Защо да наемете фирма за фасилити мениджмънт?

Задълженията на такава фирма зависят от бизнеса, който обслужват. Те могат да варират от стратегическо планиране за развитието на определен обект и осигуряване на безопасността на служителите в него до ежедневни задължения като почистване и грижа за растенията в офиса. Една от основните задачи на фасилити сектора е да поддържа едно пространство във възможно най-добро състояние и да осигури на хората в него оптимални условия. Важността  и значението на работната среда доказва и проучване от 2019 г., проведено сред редови служители и  изпълнителни директори в различни сфери на бизнеса на територията на САЩ и Канада. В изследването 73% от анкетираните посочват, че добре поддържаните офиси им помагат в това да бъдат по-добри в това, което правят.

Наличието на фирма, която професионално да се ангажира с всички проблеми, които могат да възникнат в работното пространство спестява средства и време. Дава ви спокойствието, че имате доверен партньор, който ще реагира на всяка ситуация още преди тя да е се е превърнала в проблем за отстраняване.

С какво можем ние да сме полезни на Вашия бизнес?

  • Абонаментно почистване – най-предпочитаната от нашите клиенти услуга. Защо? Вижте ТУК.
  • Основно почистване;
  • Еко почистване;
  • Дезинфекция, дезинсекция, дератизация;
  • Техническа поддръжка;
  • Озеленяване;
  • Снегопочистване.

Свържете се с нас и ние ще изготвим специално предложение, съобразено с вашите индивидуални нужди.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button