СЕЗОННО ПРОМО

ПОЧИСТВАНЕ НА МОКЕТИ

Мокетните настилки са широко застъпени и предпочитани от все повече компании. Тяхната богата разновидност от цветове и структура ги прави подходящи за голяма част от офисите. Както всяка една настилка, така и тази не прави изключение по отношение на грижата, която трябва да се полага, свързана с поддръжка и почистване. HCS има нужната експертиза и разполага с необходимите препарати и оборудване за почистването на мокета във вашия офис. Ние изцяло ще се съобразим с материалите, от които е изработен и ще го третираме с препарати, запазващи неговите цветове и тъкани. Извършвайки тези дейности, ще използваме машини, които ще го изперат и изсушат бързо и качествено, което гарантира отличен резултат.
Процесът по почистване на мокетните настилки включва:

  • Предварително третиране на стари петна с концентиран препарат за по-лесното им отсраняване;
  • Нанасяне на разтвор от препарат и вода и разнасянето му в дълбочина с еднодискова машина (концентрацията на работния разтвор варира в зависимост от степента на замърсяване и материала, от който е изработена меката подова настилка);
  • Изсмукване на натрупаното замърсяване от настилката посредством прахосмукачка за събиране на вода

Всекидневната употреба на меката мебел в дома ви води до натрупване на замърсявания, които се фиксират върху тъканта. Популярното решение на тези проблеми е професионалното им изпиране и хигиенизиране. HCS извършва изпиране на мека мебел, използвайки необходимото оборудване и качествени препарати за отстраняване на замърсяванията. За вашата безопасност и сигурността на вашите домашни любимци, използваме препарати, които са абсолютно безвредни за здравето. Осигурете си чистота и комфорт, с гарантирано качество!

Ето и подробности, за това как протича процесът по изпиране:

  • Предварително третиране на петната с концентиран препарат за тяхното отсраняване;
  • Нанасяне на разтвор от препарат и вода под налягане от минимум 5 бара и изсмукване на замръсяването, чрез специализиране екстракторна машина, която изпълнява двете функции.

ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ

Call Now Button